Ervaar het ambacht van masseren en ontdek wat aanraking met je doet

Breng voelen, willen en denken samen

Wat doet aanraking met mij? Hoe kan ik mij verdiepen in mijn gevoelsleven? Hoe ontspan ik in het drukke leven van alledag? Of, wie ben ik als masseur? Zijn dit herkenbare vragen voor je? Dan ben je bij een activiteit van MassageRijkdom op de goede plek.

Ontwikkel je

Aanraking ontvangen en geven is een fundamentele levensbehoefte. Het voedt je lijf, je geest en zet je gevoel in beweging. Of je nu al masseur bent of niet, bij een activiteit van MassageRijkdom leer je naast de techniek van masseren zoveel meer. Het gaat over jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ga je op ontdekkingsreis naar verdieping. Je ervaart het ambacht en brengt je voelen, willen en denken samen.

Uniek lesprogramma

Kom uit je hoofd en duik in je lijf met dit unieke lesprogramma. Je leert het ambacht van massage op basis van jouw persoonlijke ervaring en passend bij jouw niveau. Volg het massagejaar of verdiepingsdagen. De onderdelen denken (hoofd), voelen (hart) en handelen (willen) komen in ieder onderdeel terug. Een voorbeeld: je leert in het massageprogramma de anatomie van de spieren uit een lesboek (denken), via een lied over de spieren (voelen) en met bodypainting opdrachten (willen). Alleen met de beste docenten op hun vakgebied werkt MassageRijkdom aan jouw ontwikkeling.

Individueel lesprogramma

Na een gratis persoonlijk gesprek met een van de oprichters en vaste docenten, maakt MassageRijkdom een individueel lesplan gericht op jouw leerdoelen. Op die manier ontstaat er een groep deelnemers die met elkaar groeit in hun individuele leertraject. Respect voor grenzen van de ander en jezelf is daarbij van belang. Evenals mensenkennis, zelfkennis, rust en zelfvertrouwen. De opleiding besteedt hier dan ook aandacht aan. Bovenal staat jouw persoonlijke leer- en ontdekkingsreis staat centraal. Daarmee versterk je tenslotte jouw massagepersoonlijkheid. De docenten geven het beste van hun kennis aan jou. De omgeving waarin je leert is warm, veilig en inspirerend. Klik hier en vraag nu alvast gratis een persoonlijk intakegesprek aan.

Doe je mee?

  • Ervaar jouw persoonlijke ontwikkeling als masseur en ga mee op ontdekkingsreis. Verdiep je gevoelsleven en ontspan in het drukke leven van alledag.
  • Duik in het unieke lesprogramma waarbij voelen, willen en denken samengebracht worden.
  • De docenten hebben een brede kennis en een schat aan ervaring.
  • Laat je inspireren en ontmoet nieuwe vrienden.
  • Jouw persoonlijke leer- en ontdekkingsreis staat centraal wanneer je gebruik maakt van deze link en je nu aanmeldt voor het gratis persoonlijk intakegesprek.