Els Jonkheer

Mijn naam is Els Jonkheer

Ik ben geboren in 1963 en in 1993 getrouwd met Kier Jan, we wonen in Giethoorn. Samen hebben we een zoon, Floris. Op het moment dat hij de deur uitging, kwam erbij mij een verlangen om ‘van het erf af te gaan’ en mijn passie voor massage door te geven. Dit verlangen deel ik met mijn massage-collega Harry Scholtens.

Rijkdom is voor mij samen delen, groeien en bloeien. Zacht vanuit je authentieke kracht. Deze rijkdom komt terug in onze opleiding MassageRijkdom! Mijn verlangen is om niet alleen onze kennis en kunde te delen, maar ook die van andere inspirerende massagevakmensen. Dat is gelukt! Samen vormen we een breed inspirerend professioneel platform waarbinnen jij, als onze gast, op ontdekkingsreis mag gaan.

Toen onze zoon Floris werd geboren verhuisden Kier Jan en ik al snel naar Giethoorn. Het Vrije school onderwijs, waar ik als juf werkte, verruilde ik voor het moederschap. Ik ontwierp de Eko Care luier en zo ontstond mijn eerste praktijk.
Ook gaf ik voorlichting rond het thema ‘het jonge kind & ouders’ en verdiepte me meer en meer in ons lichaam en de invloed van onze psyche en mind hierop.

Mijn luierbedrijf ging over in een praktijk voor begeleiding bij leef- en of leerproblematiek.
(Kinesiologie, Eliass-therapie (Energy Life Innovating and Survive System) Energetisch werk, Voeding en Kruiden kennis) Totdat ik massage ontdekte bij Giep van Werven! Dit was een ongelofelijke ervaring die mij direct uit mijn hoofd in het Nu-moment bracht. Vanuit het denken naar het voelen in ontspanning. Dát wilde ik ook voor mijn cliënten!

Om goed te leren masseren heb ik de opleiding Integratieve massage gevolgd bij Geert van Coillie. Massage is meer dan techniek alleen. Zeker wanneer dat vanuit Aandacht en Rust gebeurt, en dát is nu juist mijn passie.
Oprechte, koesterende aandacht nodigt uit om contact te maken met jezelf en je ruimte.
Het doorbreekt vastzittende gedachtepatronen en brengt je vanuit je basis terug in je kracht.

Ik vind het een enorme rijkdom om te zien dat mensen opbloeien en vanuit hun eigen kracht gaan stralen . Hun eigen beste vriend of vriendin worden. Van daaruit ontstaan de mooiste ontmoetingen.