Els Jonkheer

Mijn naam is Els Jonkheer

Toen onze zoon Floris werd geboren verhuisden Kier Jan en ik al snel naar Giethoorn. Het Vrije school onderwijs, waar ik als juf werkte, verruilde ik voor het moederschap. Ik ontwierp de Eko Care luier en zo ontstond mijn eerste praktijk. Daarnaast gaf  ik voorlichting rond het thema ‘het jonge kind & ouders’ en verdiepte me meer en meer in ons lichaam en de invloed van onze psyche en mind hierop. Mijn luierbedrijf ging geruisloos over in een praktijk voor begeleiding bij leer- en of leefproblematiek.

Totdat ik massage ontdekte bij Giep van Werven! Dit was een ongelofelijke ervaring die mij direct uit mijn hoofd in het Nu-moment bracht. Vanuit het denken naar het voelen in ontspanning. Dát wilde ik ook voor mijn cliënten!
Om goed te leren masseren heb ik meerdere opleidingen gevolgd. Massage is meer dan techniek alleen. Zeker wanneer dat vanuit aandachtige verbinding gebeurt en dát is nu juist mijn passie.

Ik vind het een enorme rijkdom om te zien dat mensen opbloeien en vanuit hun eigen kracht gaan leven ipv overleven . Hun eigen beste vriend of vriendin worden. Van daaruit ontstaan de mooiste ontmoetingen.

Op het moment dat Floris de deur uitging  ontstond erbij mij een verlangen om ‘van het erf af te gaan’ en mijn passie voor massage door te geven. Dit verlangen deel ik met mijn massage-collega Harry Scholtens. Rijkdom is voor mij samen delen, groeien en bloeien. Zacht vanuit je authentieke kracht. Deze rijkdom komt terug in onze opleiding MassageRijkdom!

Mijn verlangen is om niet alleen onze kennis en kunde te delen, maar ook die van andere inspirerende massagevakmensen. Dat is gelukt! Samen vormen we een breed inspirerend professioneel platform waarbinnen jij, als onze gast, op ontdekkingsreis mag gaan.