Els en Harry zijn MassageRijkdom

Docenten

Maak kennis met het team van MassageRijkdom. Harry Scholtens en Els Jonkheer zijn de vaste docenten, begeleiders en oprichters van MassageRijkdom. Daarnaast werkt MassageRijkdom samen met ervaren gastdocenten. Zij geven enkele workshops over specifieke verdiepende onderwerpen.

 

Mijn naam is Els Jonkheer

Ik ben geboren in 1963 en in 1993 getrouwd met Kier Jan, we wonen in Giethoorn. Samen hebben we een zoon, Floris. Op het moment dat hij de deur uitging, kwam erbij mij een verlangen om ‘van het erf af te gaan’ en mijn passie voor massage door te geven. Dit verlangen deel ik met mijn massage-collega Harry Scholtens.

 

Rijkdom is voor mij samen delen, groeien en bloeien. Zacht vanuit je authentieke kracht. Deze rijkdom komt terug in onze opleiding MassageRijkdom! Mijn verlangen is om niet alleen onze kennis en kunde te delen, maar ook die van andere inspirerende massagevakmensen. Dat is gelukt! Samen vormen we een breed inspirerend professioneel platform waarbinnen jij op ontdekkingsreis mag gaan. Wat een rijkdom!

 

Lees meer over mijn weg

 

 

 

Mijn naam is Harry Scholtens

Ruim 15 jaar geleden werkte ik bij de gemeente Zwolle. Een collega liet zich met grote regelmaat masseren. De volgende dag kwam zij dan altijd enthousiast op het werk en zei iedere keer: ‘Harry dat moet jij ook echt eens proberen. Echt iets voor jou!’. Ik kon me dat toen niet voorstellen. Ik beredeneerde alles vanuit mijn hoofd. Toen ik afscheid nam vanwege een andere baan, kreeg ik een cadeaubon voor een massage. Ik ben gegaan en ontdekte wat massage met mij doet. Stapje voor stapje ontdekte ik een hele andere kant van mijzelf. Durven vertrouwen op mijn gevoel, niet meer alles willen beredeneren en controleren, maar meer loslaten en laten gebeuren. Ik merkte dat aanraking meer effect heeft dan heel veel woorden.

Lees meer over mijn weg