Massage-ontmoetingsweekend

Massage-ontmoetingsweekend

Hoe ontspan ik in het drukke leven van alledag? Wat doet aanraking met mij?

Of je nu wel of geen ervaring hebt met massage, je mag een weekend lang komen ontdekken, ervaren en ontspannen. Kom naar een prachtplek omgeven door natuur met veel wandelmogelijkheden. Kampvuur, muziek, kunst, (h)eerlijke gezonde maaltijden en comfortabele overnachtingen zorgen voor een zinnenprikkelende en vooral ontspannende ervaring.

En als je er toch bent: ervaar het ambacht van massage. Aanraking ontvangen en geven is een fundamentele levensbehoefte. Breng voelen, willen en denken samen, voed je lijf en geest en zet je gevoel in beweging.

Massage-ontmoetingsweekend
15 tot 17 maart 2019, Wapserveen

Ontmoet jezelf en anderen. In dit massageweekend mag je het moeten van alledag loslaten. Uit je hoofd in je lijf zakken.
Je leert en ervaart een massagevorm waarin zachtheid in verbinding de basis is.
In dit massageweekend masseer je het hele lichaam. We leggen extra nadruk op onze basis: de voeten, benen en bekken. We verkennen onze dragers van het lichaam door middel van massage en doe-workshops.
Een greep uit de inhoud van het programma: massageoefeningen, dans en beweging, Chi Neng, anatomie, bodypainting van een beenspier, muziek, meditatie en vooral ontmoeten en niets moeten.
Kom dit massagefeestje maar ervaren.
Kosten: €345,- inclusief btw, 2 overnachtingen en (h)eerlijke maaltijden. Kom je samen met je partner dan betaal je €295,- per persoon.

Massage-ontmoetingsweekend: Ik doe mee! Meld je aan. Klik hier.